Hipstamatic voor iPhone – deel 2


Eerder schreef ik al over Hipstamaitc voor de iPhone. Ik gebruik het nu al een paar maandjes en vind het nog steeds geweldig. De uitkomst is af en toe wat onvoorspelbaar, mar dat maakt het juist erg leuk. Soms is het resultaat om te huilen soms zijn het wonderbaarlijk mooie plaatjes. De beste resultaten krijg je bij veel licht en in een contrastrijke omgeving. Maar ja, dat geldt bijna altijd bij fotografie.

Intussen heb ik een hele virtuele tas aan lenzen, rolletjes en flitsers met allemaal hun eigen eigenschappen en eigenaardigheden. Het is onmogelijk om alles uit te proberen. In de praktijk is er een aantal combinaties dat je veel gebruikt, de rest veel minder. Leuk extra is dat als je met je iPhone schudt het programma zelf een combinatie kiest, met alle gevolgen van dien…

Na het klikken wordt de spanning nog even stevig opgebouwd omdat alles uit het kleine processortje wordt geperst om de effecten in de foto te proppen. Dat harde werken heeft soms tot gevolg dat de app crasht en je de foto kwijt bent. Dat gebeurt overigens alleen als je andere dingen gaat doen binnen de app, als je gewoon rustig wacht of nog wat foto’s maakt gaat het niet fout.

Hieronder nog een paar voorbeelden. Het is nog steeds een echte aanrader!

 

Advertenties

2 Reacties

 1. Nita

  Ik heb het programma ook erg gaaf!
  Maarrrr.. Ik verwijder sommige fotos die ik niet mooi vind op de app maar even later zijn ze weer terug! Hoe kan dit?

  Groetjes

  28 september 2011 om 20:12

  • Geen idee hoe dat kan. Je kunt ze ook automatisch in het fotoalbum van je iPhone laten zetten. Misschien dat het daarmee te maken heeft???

   GRoel

   29 september 2011 om 07:49

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s